Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Velkommen - Energi og strøm med pålidelige elpriser

velkommen

Skal Velkommen levere strøm til dit hjem til gode og konkurrencedygtige elpriser? Vælger du dette selskab, kan du være sikker på at få kundeservice af høj kvalitet, masser af gode fordele og energi med fokus på den bæredygtige og grønne omstilling i fremtiden.

Vi gennemgår her, alt hvad der er værd at vide, for dig, der ønsker at skifte til Velkommen, eller som går med tanker om at skifte fra dit nuværende til et andet elselskab.

El på den rigtige måde

Når du vælge en udbyder som denne, vil du være sikker på, at dine elpriser vil være både gode og pålidelige, men også, at din energi vil være stabil og kvalitetssikret.

Mange billige selskaber lover guld og grønne skove, men med Velkommen kan du være sikker på at få strøm og energi lige efter bogen. Følg dine elpriser time for time med den medfølgende app.

Læs også mere om elselskab med månedlig betaling her.

Blev medlem af KlubVelkommen

Har du ikke før hørt om KlubVelkommen, så er det måske netop på tide, at du hører om den. Det er nemlig en fordelagtig klub at være del af, især hvis du går op i elpriserne og i at spare på netop disse.

Velkommen har nemlig samlet en lang række tips, tricks og fordele i én klub, hvor du ikke nødvendigvis behøver at have en aftale med dem, for at være med. Det er nemlig også muligt for alle andre, at tage del i klubben, der både kommer med gode råd til, hvordan du sparer mest, og meget mere.

Som kunde, hos Velkommen, får du dog en del fordele, ved at være med i KlubVelkommen. Du får nemlig som kunde adgang til det store Rabatunivers, hvor du finder massevis af rabatter til alskens mærker, butikker og mere, så du kan spare lidt – ikke bare på elregningen, men også på dine indkøb.

Alt i én aftale, hos Velkommen

Hos Velkommen er det muligt at få en god aftale på el, men ikke nok med det, så kan du også både få internet, TV, telefon, forsikring, varme og meget mere med i din aftale, så du kan have det hele samlet, ét sted.

Læs mere om dine muligheder på deres hjemmeside, hvis du gerne vil blive klogere på, hvad Velkommen kan tilbyde.

Læs også om disse:

På denne side kan du også læse om følgende elselskaber:

Læs her om, hvordan du skifter elselskab, hvis du eksempelvis ønsker et elselskab med månedlig betaling.

FAQ

Hvad er KlubVelkommen?

KlubVelkommen er Velkommens fordelsklub, hvor du kan være medlem både som kunde, og hvis du ikke er kunde. Her finder du tips og tricks til at spare strøm og penge på elregningen.

Hvad koster el hos Velkommen?

Hos Velkommen kan du få en elaftale på helt ned til 76 øre per kWh. Det er en ganske billig pris, som mange andre selskaber har svært ved at matche. Læs mere om dine muligheder for el hos Velkommen, på deres hjemmeside.

Hvilke fordele findes hos Velkommen?

Du får, både som kunde, men også, hvis du ikke er kunde, masser af fordele hos Velkommen. De tilbyder nemlig både en klub, hvor alle kan være med. Her finder du tips og tricks til elforbrug og -regning og meget mere. Læs mere på hjemmesiden.

Hvordan kan man følge med i elpriser?

Du kan nemt følge med i elprisernes udvikling i løbet af dagen, gennem elselskabernes apps. Velkommen har, for eksempel, en fin app, hvori du kan holde øje med elpriser, dit elforbrug og mere, hvis du er kunde.

Kilder

  • Brug denne beregner til at se dine elpriser.
  • Læs disse tips til når du skal vælge en udbyder hos energy5.
Scroll to Top