Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Norlys - Aftale med overblik over elpriser time for time

norlys

Norlys gør det nemt og overskueligt for dig, at holde øje med strømmen, men også få andre gode fordele med, når du betaler dine regninger. For ikke nok med, at du kan få en god flex el pris, så kan du også holde øje med elpriser time for time, få en god aftale på TV og meget mere.

Selskabet samarbejder nemlig med både Boxer og Stofa, som gør det muligt for dig at få hurtigt bredbånd med godt internet, TV til en god pris, og streaming on demand.

Elpriser, der er til at forstå

Hos Norlys finder du elpriser, der er til at forstå. Du kan nemlig vælge mellem flere forskellige løsninger, der tilgodeser forskellige behov. Du kan nemlig vælge en fleksibel løsning med der flex el pris aftale, hvor der tages høje for udsving.

Vil du vide mere om de mange fordele, som netop dette selskab, kan give dig, så læs med videre, hvor vi gennemgår alt det, du bør vide.

Find også andre elselskaber i Jylland, elselskaber Nordjylland, eller lokale elselskaber Århus.

Masser af fordele med Norlys

Når du vælger en aftale hos Norlys, vil du altid kunne få masser af gode fordele med i din aftale. Det er nemlig et elselskab, som kan tilbyde både:

  • Energi
  • TV
  • Naturgas
  • Internet
  • Varmepumpe
  • Opladning

I ét og samme selskab. Har du desuden en elbil, kan du med fordel også vælge at leje eller købe din ladeboks fra Norlys. I en sådan aftale vi du både få ladeboksen, installationen og mere med.

Med en elaftale hos Norlys får du desuden også muligheden for at få dit Viaplay abonnement med, hvis du bestiller den store TV pakke, hvor du får et væld af kanaler, til både store og små, så hele familien kan blive underholdt. Lyder det som noget for dig, så tag et kig forbi Norlys’ hjemmeside og læs mere om dine muligheder.

Bestil din strøm hos Norlys

Vil du vide mere om, hvad dine muligheder er, hos Norlys, kan du med fordel række ud til dem og tage en uforpligtende snak.

Kontakt dem nemt gennem deres kontaktformular. Læs også mere om deres muligheder for el, herunder både for den østlige og vestlige del af landet, så du får den bedste fordel for den landsdel, du bor i.

Læs også om disse elselskaber:

FAQ

Hvad får man med i en aftale fra Norlys?

Vælger du Norlys, som dit foretrukne elselskab, får du masser af muligheder og fordele med i din elaftale. Herunder hører nemlig både TV, varme, ladeboks og internet, som du med fordel kan lave en aftale om i samme omgang.

Hvad koster en elaftale hos Norlys?

Vælger du en FlexEl aftale hos Norlys, kan du få el helt ned til 85 øre per kWh. Det er både ganske billigt og fordelagtigt. Hertil er der ingen binding, og du får mulighed for at få mest muligt ud af de billige timer.

Kan man få fast el hos Norlys?

Ja, det er muligt at vælge aftalen med ‘PuljeEl’, hvor prisen defineres hvert kvartal, fremfor hver time. Dette er en fordel, hvis du ønsker at have overblik over dine priser.

Hvad er forskellen på variabel og fast elpris?

I korte træk, så er faste elpriser defineret ved at være faste, uanset hvordan vejret og belastningen ser ud i løbet af døgnet. Ved variabel elpris, skifter prisen hver time, men det er til gengæld også en billigere aftale, på grund af usikkerheden i det, modsat fast elpris.

Kilder

  • Brug denne beregner til at se dine elpriser.
  • Læs disse tips til når du skal vælge en udbyder hos energy5.
Scroll to Top