Hvem er vi?

Hundelegetoej.dk ejes af mig, Mads Emil Hansen og hunden Leia.

Min store passion til dyr – og især hunde – gjorde at jeg i 2019/2020 fik oprettet hjemmesiden hundelegetoej.dk. Lige siden jeg fik mig min hund, i sommeren 2019, havde jeg det problem at jeg ikke vidste hvor jeg skulle kigge efter godt hundelegetøj til min elskede hund. Det var alt for dyrt i de forskellige butikker, men uoverskueligt at finde frem til noget legetøj på andre hjemmesider, da man hurtigt mistede overblikket.

Derfor skulle det problem selvfølgelig løses. Dette blev gjort med denne hjemmeside.

Meningen med hjemmesiden er at den skal give et godt og hurtigt overblik over hvilke typer hundelegetøj som findes til hunde.

Når du vælger at købe nogle ting, via et af de forskellige links vi har på siden til de forskellige forhandlere, så får vi lidt provision for det. Du kommer som kunde ikke til at betale mere for dette. Altså får vi lidt mønter til at give Leia ekstra meget legetøj.