Gode steder at lufte din hund i København og omegn

Hundeskov

Vi bor lige op af Vestre Kirkegård, som Leia elsker at gå rundt i. Dog kan man ikke gå med sin hund løs derinde, hvilket vil sige at vi skal finde andre steder for at gøre dette. Der findes hundredvis af hundeskove, fritløbsområder og hundeparker i Danmark. Der er gode og dårlige steder. Der er lidt langt mellem de rigtig gode steder, men med denne hundeskov app, har vi nu mulighed for at finde det rette sted for Leia, så hun kan løbe frit rundt. Leia er gladest når hun løber frit rundt i diverse hundeskove og hundegårde. 

Hundeskove er gode pga følgende:

  • Hunden bliver socialiseret, hvis der er andre hunde
  • Hunden må løbe frit rundt uden snor
  • Oftest er hundeskoven indhegnet, hvilket vil sige du ikke skal bekymre dig for at din hund løber ud på en vej

Her kan der købes ting til din hund:

Hundeskove i København

Søndermarken er et af Leias og vores favoritsteder inde i København. Det eneste minus er at der ikke er fuldstændig indhegnet. Man møder rigtig mange hundeluftere derinde, så Leia plejer at være godt stimuleret og tilfreds når hun kommer hjem efter en tur i Søndermarkens hundeskov.

Valby Parken er et af vores andre favorit hundeskove at lufte Leia i. Hun elsker at området er så stort, så hun har rigelig med plads at boltre sig på. Og så er der bare altid de helt rigtige hunde at lege med. 

Hundegården ved Sjælør er vi også kommet et par gange, da det er den vi bor tættest ved. Dog kommer vi ikke så tit ved Hundegården ved Sjælør længere, da vi har mulighed for hurtigt at transportere os til Valby Parken og Søndermarken via en ladcykel med strøm. 

Hundeskove i Nordsjælland

Både kærestens og mine forældre bor oppe i Nordsjælland, hvor der også er fri mulighed for at slippe hunde løs i hundeskove og på hundestrande. 

Hundeskov Gadevang som ligger i Hillerød, er der nogle vilde bakker, som Leia plejer at tonse ned af, men når det går op ad bakke, så går det lidt langsommere. Der er både store og små stier som man kan bevæge sig rundt på. 

Præstevang Hundeskov ligger i Hillerød. Hvis din hund elsker at hoppe ud i søer, så skal du være obs. på at der er en større sø i denne hundeskov. Det var vi ikke obs på med Leia, så hun var lige ved at hoppe i vandet efter de ænder som var i søen. Derudover er hundeskoven heller ikke indhegnet.

Regler i hundeskovene

  • Din hund skal være under fuld kontrol når du kalder på den. Hvis ikke du har din hund under kontrol, skal du gå med den i snor i hundeskoven.
  • Vær opmærksom på at der kan forekomme andre regler ved diverse hundegårde, hundeskove og fritløbsområder. Regler står ved indgangen de fleste steder.

Besøg hjemmesiden https://www.hundeskove.dk/

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email

Mads Emil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *